Tim

Vaš najbolji partner kod optimiziranja financija

Achilles – Vaš najbolji partner kod optimiziranja financija

U tvrtki Achilles već smo prilikom osnivanja postavili sami sebi cilj da se nikada nećemo zadovoljiti prosječnošću, već ćemo se cijelo vrijeme truditi ići korak dalje. Trud, entuzijazam i predanost su se isplatili jer nam se povjerava sve više zadovoljnih naručitelja koji preko naše pomoći čuvaju financijsku stabilnost i likvidnost.

Djelujemo odmah

Kod problema s financijama potrebno je djelovati odmah jer svaki novi dan donosi dodatno opterećenje. Naš cilj je tvrtkama zajamčiti da posluju uspješno i bez brige, a mi uređujemo sve ostalo. Za sva dodijeljena potraživanja najkasnije u roku 2 radna dana nakon uređenja potrebne dokumentacije na vaš transakcijski račun isplaćujemo dogovoreni iznos.

Vaš smo partner i desna ruka

Sve naše usluge i pristupi prilagođeni su individualnim potrebama svake stranke posebno jer poslovni odnos vidimo kao uzajamno partnerstvo i činimo sve kako bismo potražili najugodnija i učinkovita rješenja za vas. Jedna od naših važnih odlika je da smo proaktivni i osim realizacije usluga savjetujemo vas i odgovaramo na pitanja te pomažemo kod mogućih dilema.

 

Tim

Nejc Apšner
Poduzetnik i financijski stručnjak s višegodišnjim iskustvima koji je još za vrijeme studija shvatio da će osim diplome za uspješno sudjelovanje u poslovnom svijetu trebati iskustva, zato je započeo sa studentskim radom i završio u svijetu financija. Poduzetništvo je osim posla za njega hobi, zato ne treba posebnu motivaciju jer mu najviše energije daje sam rad i zadovoljne stranke.
Aleksander Zečević
Poduzetnik i financijski stručnjak koji si postavlja jasne ciljeve i vjeruje da su ključ za uspjeh dobri poslovni odnosi i dugoročno partnerstvo. Zajedno se s ekipom neprestano trudi nadograđivati kvalitetu usluga i predan je radu koji mu nikada nije težak jer u njemu uvijek pronalazi nove izazove i zadovoljstvo.
Jure Čonč
Poduzetnik s iskustvima koji na prvo mjesto stavlja potrebe stranaka i vjeruje da su ključ za uspjeha odlične preporuke koje je uvijek potrebno zaraditi. Svu energiju i mnogo slobodnog vremena ulaže u rad u kojem uživa i uvijek se trudi dati sve od sebe.